Венецуелската фирма за сигурност привлича нови служители с мотивационен бонус

...
 Венецуелската фирма за сигурност привлича нови служители с мотивационен бонус
Коментари Харесай

Заплата във Венецуела - 10 долара и 144 яйца

 Венецуелската компания за сигурност притегля нови чиновници с " мотивационен " бонус от 144 яйца за положително показване дружно със заплата от 10 $ на месец, написа Ройтерс.
 

Осъзнавайки дефицита на храна и покачващите се цени в наранена от рецесията стопанска система, Atlas Security търси охранители за 2 млн. венецуелски боливара, или към 10 $, плюс " мотивационен "
бонус от яйца.

За да се класира за седмичната кутия с 36 яйца на стойност към 2 $, служителят би трябвало да идва в точния момент, да не пропуща смени и да се облича спретнато.

 

" Много от тях не съблюдават тези съществени правила, по тази причина направихме това ", сподели мениджърът по човешки запаси във компанията Синди Фуенмайор пред Ройтерс. " От публикуването на рекламата имаме доста претенденти. Ние сме новаторски. Това е добър тласък. “, сподели тя.

Бонусите за храна и превоз са от решаващо значение за венецуелските служащи. Валутата се е сринала дотам, че минималната работна заплата понастоящем е към 1 $ на месец.

Венецуела също по този начин страда от хиперинфлация и едно от най-високите равнища на убийства в света, като защитата постоянно е жертва на закононарушения.

Президентът Николас Мадуро упреква за проблемите " икономическата война ", водена от опозицията благодарение на Вашингтон, до момента в който критиците настояват, че социалистическото му държавно управление унищожава стопанската система посредством непросветеност и корупция.
По публикацията работи: Веселина Василева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР